CNC-operatörer

Sista ansökningsdag: 2018-09-17

För att hantera en ökad orderingång söker vi nu fler CNC-operatörer! Vi söker dig som vill bidra med ditt tekniska kunnande i ett företag med stark position på marknaden och med en tydlig tillväxtambition.

Du kommer att arbeta i skiftlag tillsammans med erfarna CNC-operatörer som har fokus på kvalitet och ständiga förbättringar. Vår produktionsanläggning består av en variation av tekniskt avancerade fleroperationsmaskiner och svarvar där du ges möjlighet att utvecklas kontinuerligt. Som operatör hos oss sköter du allt ifrån inkörningar, programändringar, kontroll av skärdata och fixturer samt in- och utlagring av material.

Vi ser att du har en teknisk CNC-utbildning i grunden, antingen på gymnasienivå eller genom motsvarande yrkesutbildning, samt erfarenhet inom yrket. Erfarenhet av arbete med lean produktion är meriterande.

Vi söker dig som är van att ta egna initiativ samtidigt som du är en god lagspelare. Du är kvalitetsmedveten, lösningsfokuserad och flexibel i ditt sätt att vara.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta produktionsledare Mattias Edin, tel 0933-14802. Facklig representant för IF Metall är Kent-Erik Mattsson, tel 0933-14813.

Urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock absolut senast 2018-09-17. Din ansökan vill vi ha i form av CV, personligt brev samt betyg och intyg. Märk din ansökan ”CNC-operatör” och sänd den till Produktionsledare Mattias Edin, Indexator AB, Box 11, 922 21 Vindeln, eller via e-post; mattias.edin@indexator.com.

Vi eftersträvar mångfald och välkomnar alla sökanden!

Vår filosofi

Indexator Rotator Systems AB har en företagsfilosofi som är en gemensam bild av hur vår verksamhet ska bedrivas.

Läs vår filosofi här

Service & Support

Vi finns till för dig för att du skall få svar på alla slags frågor som omfattar våra produkter.

Service & support

Utökat K100-program

K100 är en serie svivlar som bygger på en unik kombination av beprövad teknik och stor flexibilitet. 

Läs mer här