Eftermarknadskoordinator

Sista ansökningsdag: 2018-08-31

Indexator växer och utökar därför vår marknadsavdelning med en tjänst. Vi söker dig som vill bidra med din kompetens i ett företag med stark position på världsmarknaden och med en tydlig tillväxtambition.

Som Eftermarknadskoordinator ansvarar du för administration av reklamationer och serviceorder samt ger kvalitativ service och produktteknisk support till våra svenska och internationella kunder. Du bidrar aktivt till Indexators affärsutveckling genom att initiera, planera, genomföra och utvärdera eftermarknadsaktiviteter. 

I rollen ingår det att upprätta och analysera reklamationsstatistik samt att föreslå förbättringsåtgärder med anledning av detta. Du tar även fram eftermarknadsinformation samt underlag till prissättning av reservdelar. På uppdrag av Teknik- och Marknadschef deltar du i projekt som berör avdelningen samt deltar aktivt i avdelningens förbättringsarbete och processutveckling. 

Vi söker dig som är strukturerad, nyfiken och har ett stort intresse för kundkontakt, kommunikation och affärsverksamhet. Ett allmänt teknikintresse och förståelse för teknik tror vi är viktigt för att du ska trivas i detta jobb. Vidare är du en lagspelare som tar ansvar för såväl dina egna arbetsuppgifter som för Indexators affärsrelationer i stort. 

Du kommer att kommunicera både på svenska och engelska, i huvudsak via telefon och e-post. Goda språkkunskaper i tal och skrift är därför en förutsättning för tjänsten. 

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete, gärna med internationella kontakter. Du har god datavana och lär dig snabbt hur olika system fungerar. 

Huvudplacering är i Vindeln där vi har hela vår verksamhet under samma tak, men vi har även kontorsplatser i Umeå som kan användas när det passar arbetsuppgifterna. 

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Teknik- och Marknadschef Erik Svensson tfn 0933-14821, mobil 070-3149640. Facklig representant för Unionen är Kennet Bergkvist, tfn 070-240 82 59.  

Din ansökan vill vi ha senast 2018-08-31 i form av cv, personligt brev, samt betyg och intyg. 

Märk din ansökan ”Eftermarknadskoordinator” och sänd den till Personalspecialist Linda Lönnerskog, Indexator Rotator Systems AB, Box 11, 922 21 Vindeln, eller via e-post; linda.lonnerskog@indexator.com  

Vi värdesätter mångfald och välkomnar alla sökanden!

Vår filosofi

Indexator Rotator Systems AB har en företagsfilosofi som är en gemensam bild av hur vår verksamhet ska bedrivas.

Läs vår filosofi här

Service & Support

Vi finns till för dig för att du skall få svar på alla slags frågor som omfattar våra produkter.

Service & support

Utökat K100-program

K100 är en serie svivlar som bygger på en unik kombination av beprövad teknik och stor flexibilitet. 

Läs mer här