Julia Rönnberg, Konstruktör

Julia Rönnberg, Konstruktör på Indextor Rotator Systems AB.

"Nu när K100 har sett dagens ljus kan vi konstatera att vi lyckats."

”Arbetet med att utveckla en helt ny svivel startade för flera år sedan. I den kravspecifikation som låg till grund för utvecklingsprojektet var hög kvalitet, lång livslängd och hög prestanda till ett konkurrenskraftigt pris viktiga utgångspunkter. 

Vi som arbetat med att utveckla K100 är faktiskt lite extra stolta över ett par unika lösningar som gjort det möjligt att uppfylla, och till och med överträffa, alla olika krav. 

En är vår helt unika tätningslösning som gör det möjligt att använda sviveln kontinuerligt på ett högt tryck och utsätta den för böjlaster samtidigt som livslängden är imponerande. En annan är glidlagringen som både ökar säkerheten genom att eliminera akuta oljeläckage och resulterar i lågt vridmoment även vid höga tryck. Jag vill också lyfta fram det nya ytskiktet som garanterar svivelns livslängd med hjälp av sitt goda nötningsmotstånd och korrosionsskydd.

Hur vet vi då att K100 är så här bra? Jo efter omfattande tester såväl i labbmiljö som ute i fält känner vi oss helt trygga med att alla delar i sviveln klarar det tryck som krävs och de vridningar, belastningar och annan yttre och inre påverkan sviveln utsätts för. Testa själva så får ni se!”

Vår filosofi

Indexator Rotator Systems AB har en företagsfilosofi som är en gemensam bild av hur vår verksamhet ska bedrivas.

Läs vår filosofi här

Service & Support

Vi finns till för dig för att du skall få svar på alla slags frågor som omfattar våra produkter.

Service & support

Utökat K100-program

K100 är en serie svivlar som bygger på en unik kombination av beprövad teknik och stor flexibilitet. 

Läs mer här