Samhällsengagemang

Vi är en del av samhället och den omvärld vi lever i. Därför försöker vi på olika sätt att påverka och ta lärdom av den omgivning vi lever i. 

Genom olika samarbeten med Vindelns Kommun utbyter vi erfarenheter och försöker tillsammans skapa ännu bättre förutsättningar för att utvecklas och stärka begrepp som attraktiv kommun och företag, och i största allmänhet stärka relationer och samarbeten med vår hemort.

Vi arbetar aktivt med att förmedla budskapet till ungdomar att det finns stora utmaningar och utvecklingsmöjligheter inom vårt företag. Internationella affärer, personlig utveckling, intressanta arbeten och spännande framtida möjligheter.

Att känna stolthet för vårt ursprung i Vindeln tycker vi är centralt och viktigt. Därför har vi en grundinställning att försöka stödja ungdomars aktivitet i Vindeln samt stötta framgångsrika ungdomar från orten. De är alla viktiga ambassadörer och visar att det går att lyckas bara man vill, vågar och har en positiv inställning.

Genom vår värdegrund Indexators filosofi, med integrerat jämställdhets- och mångfaldsperspektiv, skapar vi ett öppnare och mindre fördomsfullt företag och förhoppningsvis även det sammanhang där vi lever och verkar. Vi vill vara en modern och attraktiv arbetsgivare där vi ser att drivna, engagerade och kompetenta människor, oavsett bakgrund, är avgörande för vår framtid. Till vår hjälp har vi Indexators filosofi, vår värdegrund och ledstjärna.

Runt om i världen finns det många som är i behov av hjälp. För oss på Indexator Rotator Systems är det naturligt med ett socialt engagemang och vi har därför gjort ett aktivt val att inte ge julklappar till våra kunder. I stället riktar vi våra julgåvor till välgörande ändamål och framförallt till utsatta barn.

Vår filosofi

Indexator Rotator Systems AB har en företagsfilosofi som är en gemensam bild av hur vår verksamhet ska bedrivas.

Läs vår filosofi här

Service & Support

Vi finns till för dig för att du skall få svar på alla slags frågor som omfattar våra produkter.

Service & support

Utökat K100-program

K100 är en serie svivlar som bygger på en unik kombination av beprövad teknik och stor flexibilitet. 

Läs mer här