Vi ses på världens största entreprenadmässa

14 mars 2019

Den 8-14 april är det åter dags för maskinbranschens största mässa – Bauma i München, där man räknar med över en halv miljon besökare. Indexator kommer som världens största tillverkare av rotatorer med tillbehör, ställa ut sitt XR-program som på kort tid vunnit mark inom entreprenadbranschen.

- Bauma är en fantastisk plattform där vi får presentera våra nyaste produkter för hela branschen, vilket är ett steg i rätt riktning för att nå fler kunder inom ett segmentet som är relativt nytt för Indexator, säger Valentin Gufler, Area Sales Manager på Indexator Rotator System AB. Sedan Bauma, 2016, har vi tagit stora marknadsandelar inom entreprenadsidan och vi ser fortsatta möjligheter att utveckla vår försäljning av XR-rotatorer, inte minst nu när vi utökat programmet med det lilla kraftpaketet XR 300, fortsätter Valentin Gufler.

Trycket från marknaden är just nu väldigt högt och Indexator ser ljust på framtiden där ännu fler modeller ligger i fokus för produktutveckling.

-  XR  programmet byggs kontinuerligt ut och på Bauma kommer vi förhandsvisa en ny modell som är på gång, XR 350, berättar Valentin. Dessutom har vi utrustat våra visningsmodeller med hydrauliska funktioner, elsvivel, extra starkt slangskydd och olika typer av oljefördelare för ökad funktionalitet, fortsätter Valentin Gufler.

Bauma går av stapeln vart tredje år och totalt kommer årets mässa bestå av cirka 3 500 utställare från drygt 60 länder och locka till sig cirka 600 000 besökare från över 200 länder. Förutom Indexator kommer ca 40 andra svenska företag ställa ut på mässan. Vår filosofi

Indexator Rotator Systems AB har en företagsfilosofi som är en gemensam bild av hur vår verksamhet ska bedrivas.

Läs vår filosofi här

Service & Support

Vi finns till för dig för att du skall få svar på alla slags frågor som omfattar våra produkter.

Service & support

Utökat K100-program

K100 är en serie svivlar som bygger på en unik kombination av beprövad teknik och stor flexibilitet. 

Läs mer här