Framtiden finns hos oss

Oavsett om du vill byta jobb eller precis tagit studenten eller examen vill vi vara ditt första val. Duktiga, drivna och kompetenta människor är vi alltid intresserade av. Det finns många argument till varför du ska välja Indexator Rotator Systems som din arbetsgivare. 

Världsledande företag

Vi är ett världsledande företag som helt enkelt vill vara bäst på det vi gör. Vi vill ständigt bli bättre, utvecklas och lära oss snabbare än våra konkurrenter. På Indexator Rotator Systems vill alla vara vinnare.

 

Indexators filosofi

Med vår gemensamma värdegrund, Indexators filosofi, har vi kompassen och verktyget när vi ska ta beslut eller behöver vägledning i vår vardag. Styrkan i filosofin är att alla anställda har varit med och tagit fram den. Tillsammans har vi diskuterat och kommit fram till vår gemensamma värdegrund.

 

Familjär känsla

Många av våra anställda, besökare och praktikanter säger att det råder en familjär känsla inom företaget. Detta värnar vi om och satsar därför också på ett antal gemensamma aktiviteter, även utanför arbetstid, allt för att behålla denna positiva och familjär känsla. Trivs vi tillsammans utvecklas vi tillsammans! 

 

Stolthet

På Indexator Rotator Systems är vi övertygade om känslan av stolthet leder till att vi gör det där lilla extra. Och det är just det som gör skillnaden i slutändan. För att vi ska hålla vad vi lovat till kunden; precision, engagemang och mervärde, krävs det att vi alla gör det där lilla extra i varje situation och arbetsmoment.

Vår filosofi

Indexator Rotator Systems AB har en företagsfilosofi som är en gemensam bild av hur vår verksamhet ska bedrivas.

Läs vår filosofi här

Service & Support

Vi finns till för dig för att du skall få svar på alla slags frågor som omfattar våra produkter.

Service & support

Utökat K100-program

K100 är en serie svivlar som bygger på en unik kombination av beprövad teknik och stor flexibilitet. 

Läs mer här